DISPOSEM D’UNA PSICÒLOGA INFANTIL

• FUNCIONS DE LA PSICÒLOGA

Els primers anys de vida són molt importants per l’infant, es desenvolupen les capacitats cognitives i s’estableixen les bases de la personalitat. En néixer, el nadó és un ésser immadur, insegur i necessita l’adult per sobreviure. A poc a poc va creixent i desenvolupant-se. Tres són les àrees de desenvolupament més importants en aquesta etapa: l’àrea motriu, l’àrea afectiva i l’àrea cognitiva. L’inici a la Llar d’infants ajudarà al nen a desenvolupar totes aquestes àrees, aprendrà a ser més autònom, es relacionarà amb els seus iguals i amb l’entorn, s’iniciarà el llenguatge, etc.

La Llar d’Infants TIC - TAC, compta amb el servei psicològic per detectar i donar suport a les possibles dificultats que puguin sorgir. Les seves funcions són les següents:

- Assessorar als mestres en l’àmbit psicològic i pedagògic sobre l’evolució dels grups i de cada un dels alumnes.

- Assessorar a les famílies amb entrevistes sobre qualsevol dubte que tinguin relacionat amb el seu fill/a. Respon a preguntes sobre el desenvolupament de l’infant, alimentació, conflicte de límits, hàbits d’autonomia, control d’esfínters, etc.

- Planificar les intervencions davant les dificultats d’aprenentatge i /o relació de l’infant.
C/Comtessa Elvira, nº1. 25008. Lleida. Telèfon: 973 23 65 45
E-mail info@llardinfantstictac.com WEB: www.llardinfantstictac.com
LA LLAR D'INFANTS DE LA GRAN TAC I LA PETITA TIC 2014, SL
face face cat cas cas